languages
menu

Jan Beltránilt on tulemas raamat Tenerifest

31.05.2013, Tenerife



Barcelonas elav ja nüüdseks juba pikemalt Kanaaridel viibiv eesti kirjanik Jan Beltrán kirjutab reisiromaani Tenerifest.

 

Jan Beltrán Valmivas Tenerife saarest jutustavas raamatus põimub reaalsus ebamaisusega ning minevik olevikuga, tuues lugejateni just seda, mida nad otsivad ja enamgi. Teosest leiab nii faabulaid, kui lõbusaid ja huvitavaid lugusid saare ajaloost ja loodusest. Ka ei jää puutumata saarlaste tänane argipäev ja palju muud, mis seotud igavese kevade saarega.

«Beltráni tegelasteks on ikka «väikesed inimesed». Nii ei puudu tema tekstidest hoobid, mida jagab saatus, aga ka mitte kingid, juhused ja imed – kogu see melodramaatiline tulevärk,» kirjutas kirjandusuurija Vahur Aabrams Eesti Ekspressis.

Eestis 1970. aastal sündinud ja nüüdseks üle kolmandiku oma elust Lõuna-Euroopas elanud kirjanikult on varem ilmunud neli teost. Neist kaks tõsieluromaani «La mala vida ehk neetud elu» (2009) ja «Nora» (2010) ning Portugalist, kus kirjanik samuti on elanud ligi 5 aastat, jutustav romaan «Jumala poolt hüljatud» (2011). 2012. aasta sügisel ilmus Beltránilt reisiraamat «Mässav Barcelona».



Huvitavat

Huvitavat


 

galleryapart

© 2012-2023 TenerifeSiesta. All Rights Reserved.